Top smartphone-uri cu cea mai bună autonomie

Esti curios sa afli care sunt cele mai rezistente smartphone-uri de pe piata ? Iata un top.

Xiaomi Mi 9T Pro. Xiaomi Mi 9T Pro este un veritabil flagship killer. In ciuda pretului relativ accesibil (400 de euro), acest smartphone este dotat cu un ecran OLED, cu un procesor din gama premium si un modul de camera triplu extrem de performant. Datorita bateriei sale de 4000 mAh si a optimizarii de software Xiaomi, acest telefon face parte din cele mai rezistente telefoane de pe piata cu o autonomie de 16 ore si 13 minute.

Apple iPhone 11 Pro Max. Putem spune despre Apple iPhone 11 Pro Max ca este cel mai rezistent telefon de pe piata. Apple reuseste sa ne impresioneze si ne dovedeste ca este posibil sa bata un record fara sa apeleze la o baterie cu o capacitate dementiala intr-un smartphone. Datorita unui procesor A13 Bionic, iPhone 11 Pro Max este si cel mai puternic smartphone din acest clasament. Autonomia sa este de 19 ore si 18 minute.

Motorola Moto G7 Power. Prezenta lui Moto G7 Power in acest clasament nu este deloc o surpriza. Cu bateria sa cu o capacitate mare, de 5000 mAh, acest telefon a fost special conceput pentru persoanele care sunt in cautarea unui smartphone rezistent. Insa este vorba despre un smartphone din gama entry level, trebuie sa va prevenim de acest lucru ceea ce inseamna ca performantele sale nu sunt incredibile. Autonomia sa este in schimb de 18 ore si 39 de minute.

Apple iPhone 11 Pro. Cu micul sau ecran OLED de 5,8 inchi, iPhone 11 Pro este un smartphone este cel mai compact smartphone din cadrul acestui top. Ofera o experienta fluida de navigare, o experienta deosebit de placuta, poate cea mai fluida de pe piata. Functioneaza pe baza iOS 13 si dispune de o autonomie excelenta precum si de o calitate foto excelenta. Autonomia sa este de 18 ore si 1 minut.

Huawei P30 Pro. Huawei P30 Pro este primul smartphone echipat cu zoom periscopic. Datorita acestei tehnologii inovatoare este capabil sa faca poze cu un zoom optic x5 sau zoom hybrid x10 aproape fara sa isi piarda din calitate. Acest smartphone din gama premium este complet echipat si, dispune de altfel de une ecran OLED curbat, de un procesor puternic, Kirin 980. Autonomia sa este de 17 ore si 26 de minute.

Asus Zenfone 6. Una din cele mai frumoase surprize ale anului 2019, Asus Zenfone 6 inoveaza datorita camerei sale duble, rotative. Datorita acestui mecanism ingenios, permite realizarea unor selfie-uri de calitate si afisarea unui ecran fara breton. In rest este vorba despre un smartphone din gama premium extrem de bine echipat. Autonomia sa este de 16 ore si 59 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *