Top 8 seriale romantice pentru fanii lui Cupidon

Sfantul Valentin, sarbatoarea indragostitilor si a romanticilor de pretutindeni, se apropie cu pasi repezi. Iar daca vrei sa te scufunzi in cea mai romantica ambianta alaturi de persoana iubita sau daca nu mai ai rabdare pana gasesti marea iubire si vrei sa traiesti primii fiori ai iubirii alaturi de personajele tale preferate, iti propunem cateva seriale de vazut sau de revazut.

Deci Sfantul Valentin este o sarbatoare unica, daca ti-ai gasit deja sufletul pereche si extrem de interesanta daca o mai cauti inca. Iar daca egalitatea sanselor nu exista atunci cand vine vorba despre iubire, in ceea ce priveste serialele romantice, acestea sunt pentru toata lumea, deopotriva.

Fie ca esti neindemanatica, la fel ca si Jessica Day in « New Girl », neindemanatic, la fel ca si Gus, in “Love”, ca esti seducator ca si Damon in “The Vampire Diaries” sau Samantha Jones in “Sex and the city”, romantic ca si Michael in “Jane the virgin”, cu siguranta ca unul din aceste personaje te-a facut sa te regasesti in povestea lor, te-a emotionat, incantat sau chiar te-a facut sa plangi.

Si alegand aceste seriale romantice, vei trai sau retrai prin intemediul lor mari emotii, deceptii si cele mai frumoase povesti de dragoste.

Jane The Virgin. In ciuda unei sarcini, aparute dintr-o greseala a medicului ginecolog, Jane, virgina inca, a reusit sa ramana alaturi de Michael, logodnicul sau. Nimic nu le poate distruge iubirea, chiar si incercarile cele mai dificile. Un lucru e sigur- povestea lor de iubire nu are nimic de-a face cu telenovelele si ne face sa simtim fluturasi in stomac.

New Girl. Trebuie sa recunoastem ca Nick si Jess sunt facuti unul pentru altul. Prieteni inainte de a deveni iubiti, se cunosc pe de rost unul pe altul.

The Vampire Diaries. Dupa ce a fost foarte mult timp la bratul frumosului Stefan Salvatore, Elena a cedat pana la urma farmecului lui Damon. O poveste intriganta… presarata cu multe suprize si rastunari de situatie, care a existat si in viata reala.

True Blood. Chiar daca Sookie are o multime de relatii de-a lungul serialului, pana la urma tot in bratele lui Bill ajunge.

Gilmore Girls. Chiar daca au trecut noua ani de cand s-au oprit filmarile la el, serialul « Gilmore Girls » s-a reintors pe Netflix. Ocazia de a-i regasi si revedea pe Luke si Lorelai Gilmore, cuplul preferat al multora in anii 2000.

Love. Mickey si Gus sunt doi neindemanatici. Nu pot sa se inteleaga nicicum, isi dau insa tarcoale unul altuia, se evita, insa mereu ajung unul in compania celuilalt. Ai inteles deja. Drumul lor inspre iubire este presarat cu ezitari, cu intamplari amuzante sau ciudate, cu tatonari… nu sunt deloc romantici dar sunt extrem de umani.

Outlander. Pasiunea lor este una carnala. In tot serialul, Claire si Jamie ne-au oferit o multime de scene de iubire, romantice si pline de pasiune. Separati de secole si de magia pietrelor, cei doi traiesc cea mai romantica poveste.

Sex and the city. Cuplul lor a devenit aproape la fel de cult ca si serialul! Dupa nenumarate intalniri, tatonari sau rupturi, Mr. Big si Carrie au ajuns tot impreuna.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?