Razer Phone 3 – data lansării și specificații

Razer a lansat revolutia smartphone-urilor special create pentru jocuri in 2017 iar Razer Phone2, lansat in 2018 este unul din cele mai bune telefoane pentru joc de pe piata. Dar Razer Phone mai are multe de spus pe aceasta piata. Zvonurile sustin ca urmeaza sa se lanseze un Razer Phone 3, cam pe la jumatatea acestui an sau chiar mai tarziu. Dar cu ce specificatii si imbunatatiri vine acesta ? Si cat va costa ? Acest aparat se pare ca va raspunde aproape tuturor nevoilor si cerintelor in materie de joc.

Va vom spune in cele ce urmeaza tot ce trebuie sa stiti despre Razer Phone 3, informatiile existente pana in prezent, data lansarii, specificatii si altele.

Care este data de lansare pentru Razer Phone 3 ?
Este prudent sa spunem ca inca suntem destul de departe de potentiala lansare a lui Razer Phone 3. Telefonul Razer este comercializat abia in anul 2017 si ne asteptam ca producatorul sa isi doreasca sa vina cu aparate din ce in ce mai performante si mai eficiente. Pentru a ramane competitiv pe piata telefoanelor ineligente care evolueaza rapid, Razer va trebui sa lanseze un telefon din gama premium candva in 2019. Dar cand ? Dat fiind faptul ca telefonul de origine Razer Phone si telefeonul Razer Phone 2 lansat in 2018 au fost ambele puse la dispozitie in luna octombrie ne asteptam ca Razer Phone 3 sa fie lansat tot cam prin luna octombrie a acestui an.

Cat va costa Razer Phone 3 ?
In timp ce primul telefon Razer lansat in 2017 costa in jur de 699$, telefonul Razer Phone 2 a fost mai scump in momentul lansarii in 2018, aproximativ 799,99$. Acest lucru a facut din Razer Phone 2 unul din cele mai scumpe smartphone-uri de joc de pe piata, alaturi de ASUS ROG. Chiar daca afisajul de 120HZ este incredibil, exista si alte telefoane inteligente destinate jocurilor pe piata care ofera declansatori integrati, accesorii de joc si, in plus, o eticheta de pret mai scazuta.

Nu am crede ca Razer risca sa ridice prea mult pretul acestui telefon, va costa cu siguranta intre 750-800$ la lansare. Bineinteles, acestea sunt doar niste speculatii fondate pe versiunile ulterioare.

Cu ce specificatii vine Razer Phone 3 ?
Cu o rata de refresh a ecranului de 120HZ, cu o luminozitate superba RVB si cu o camera vizibil imbunatatita. Ne gandim ca Razer Phone 3 va fi dotat cu un Snapdragon 855 2019 precum si cu o stocare mai generoasa, de minim 128 GB. Speram ca schimbarile anuntate vor veni la nivel de accesorii furnizate, menite sa imbunatateasca experienta jocului pe telefonul mobil, fie ca este vorba de joystick-urile analogice sau de o baterie care ofera o autonomie mai buna. Razer a schimbat jocul odata cu Razer Phone, este timpul sa incepi sa te joci si tu pe telefon cu ajutorul lui Razer Phone 3. Un telefon care va fi fara indoiala pe placul unui numar mare de gameri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?