Netflix – top 5 seriale palpitante de descoperit în viitorul apropiat

Netflix este o platforma ce propune o tona de continuturi de tot felul de cativa ani deja. In luna noiembrie mai ales, insa exista cateva seriale palpitante de descoperit.

Serviciul Netflix propune o multime de programe care mai de care mai diferite care sa fie pe placul tuturor gusturilor. Si am putea spune ca acest lucru chiar functioneaza, deoarece platforma Americana este la ora actuala leader pe piata de streaming.

Sa vedem care sunt insa cele mai palpitante seriale de descoperit in luna noiembrie.

Un serial nou- “The Unlisted”. Disponibil deja pe Netflix de ceva saptamani, serialul « The Unlisted » povesteste cum, doi gemeni pe numele lor, Dru si Kal opun rezistenta unui program de mare amploare care isi doreste sa ii controleze pe cei mai tineri.

Serialul post-apocaliptic, “Daybreak”. Aparut pe platforma Netflix tot acum putina vreme, serialul “Daybreak” picteaza un univers apocaliptic in care exista vampiri si zombies. In paralel, cei care au supravietuit apocalipsei, si-au fondat propriile lor grupuri. Acestia trebuie sa faca fata problemelor specifice adolescentei iar unul dintre ei va trebui sa se bata pentru a-si regasi iubirea vietii.

Un serial supranatural- « Glitch ». « Glitch » este un serial care dateaza initial din anul 2015. Mai intai a aparut pe canalul australian ABC1 inainte de a ajunge pe celebra platforma Netflix. Sezonul 3 al serialului este difuzat aici inca din luna septembrie. Serialul spune povestea unui serif care a descoperit ca sapte persoane au revenit la viata in mod inexplicabil. Cu ajutorul doctorului Elishia McKellar, acesta incearca sa descopere adevarul, descoperind in acelasi timp ca una din persoanele revenite la viata seamana in mod straniu cu sotia sa decedata de cativa ani.

Un serial corean – « Vagabond ». Dezvaluit de platforma Netflix inca din luna septembrie, acesta are un serial nou in fiecare saptamana, un lucru destul de rar in cazul show-urilor difuzate pe aceatsa platforma. Aici vei descoperi povestea unui cascador care se vede legat de un accident de avion in care nepotul sau a decedat. Va decide astfel sa afle adevarul cu orice pret, ajutat in demersurile sale de un agent secret.

Un serial cu super-eroi – Umbrella Academy. Acest serial este cu siguranta cel mai popular serial din clasament. Este si cel mai difuzat serial Netflix de cel maimult timp. adaptat dupa benzile desenate cu acelasi nume, serialul povesteste cum un miliardar recupereaza sapte copii nou-nascuti, nascuti insa din mame care nu au fost niciodata insarcinate, nici macar cu ozi inainte de nastere. Dotati cu super puetri, acestia formeaza un grup, care se va destrama insa la adolescenta. Se regasesc insa cativa ani mai tarziu atunci cand tatal lor adoptiv moare. Sezonul 2 va aparea in curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *