Netflix: filmele și serialele care părăsesc catalogul

Pe Netflix, filmele si serialele nu sunt eterne dupa cum ai putut deja observa. Iata o selectie a programelor care vor parasi catalogul in aceasta luna.

Deoarece la un moment dat orice lucru bun se termina (mai ales drepturile de difuzare) unele filme, seriale si documentare vor parasi catalogul Netflix in iulie. Astfel, platforma se desparte de Magic Mike insa vei putea profita pana la sfarsitul lunii de sublima interpretare a lui Eddie Redmayne in The Danish Girl.

Serialele care parasesc catalogul in iulie

Project Runaway (sezonul 9 si 10) – 5 iulie
In acest serial celebru, un grup de stilisti se infrunta pentru a deveni urmatorul cel mai bun designer american. Chiar daca probele se dovedesc a fi destul de palpitante, membrii juriului sunt cei care ne vor atrage in special atentia. In sezonul 10 este vorba despre modelul Heidi Klum, de designerul Michael Kors si de directoarea artistica de la Marie Claire US, Nina Garcia.

Don’t Trust the B – in the apartment 23 (sezoanele 1 si 2) – 31 iulie
Daca iti urasti colega de camera sau vecina iti recomandam cu caldura acest serial. In cazul in care nu l-ai urmarit inca. Nu iti va regla problemele cu aceasta insa te va ajuta cu siguranta sa relativizezi.

Filmele care parasesc catalogul in iulie
Magic Mike – 12 iulie
Un striper ajuns la varsta de 30 de ani, reputat pentru faptul ca este irezistibil intalneste o femeie care ii rezista. Un film interesant in care ai ocazia sa ii vezi pe Chaning Tatum si Matthew McConaughey dezbracati.

The Danish Girl – 30 iulie
In anul 1930, artistul danez Lili Elbe, nascut Einar Wegener este prima persoana care reuseste sa obtina o operatie de re-atribuire sexuala. Filmul povesteste parcursul sau bulversant si povestea de iubire cu partenera sa Gerda Wegener. O poveste bulversanta interepretata de duo-ul de actori Eddie Redmayne si Alicia Vikander.

From Paris with Love – 31 iulie
Adori filmele de actiune si ai o slabiciune pentru Grease? Atunci mai ai doar cateva saptamani la dispozitie pentru a urmari acest film cu John Travolta in pielea unui agent din cadrul fortelor speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *