Little Fires Everywhere, un serial pasionant despre rasism și maternitate

Disponibil pe Amazon Prime Video, Little Fires Everywhere este adaptarea unui best-seller cu acelasi nume. Reese Whiterspoon si Kerry Washington joaca rolul a doua mame protectoare radical diferite. Un serial foarte interesant si pasionant totodata care vorbeste despre rasism, maternitate, determinism social si sexism.

Ce calitati trebuie sa detina o femeie pentru a fi considerata o mama buna? Aceasta este intrebarea la care incearca sa raspunda serialul Little Fires Everywhere, un serial compus din 8 episoade care a inceput sa fie difuzat in luna martie pe Hulu, disponibil in egala masura si pe Amazon Prime Video din aceasta vara. Se anunta a fi unul din cele mai bune seriale ale anului 2020.

Reese Whiterspoon, fara indoiala indispensabila anul acesta de pe micul ecran de la serialul de success Big Little Lies si Kerry Washington, pe care o regasim intr-un nou rol important de la celebrul serial Scandal, interpreteaza rolul a doua mame radical diferite, a caror intalnire va da totul peste cap, le va schimba destinul pentru totdeauna. Cele doua actrite participa in egala masura la productia serialului.

Una, Elen Richardson, o burgheza extrem de bine crescuta, capul unei familii compuse din mai multi membri, cealalta, Mia Warren, o artista sumbra, secretoasa si independenta, mama celibatara a unei adolescente, pe care a nascut-o la o varsta frageda.

Little Fires Everywhere reprezinta adaptarea unui best-seller cu acelasi nume, lansat in 2017. Autoarea romanului participa in egala masura la scenariul filmului. Totul incepe cu incendiul izbucnit in locuinta Elenei, jurnalista in orasul natal, linistitul Shaker Heights, in Ohio, in care locuieste impreuna cu sotul sau, un avocat si cei patru copii, doua fete si doi baieti. Izzy, mezina familei este mereu in razboi cu mama sa perfecta, este principala suspecta, toata lumea crede ca ea a dat foc locuintei. Cu fiecare episod urmarit, se descopera noi motive pentru distrugerea locuintei familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *