Îmi pare rău pentru ceea ce se întâmplă în Liga 1

Chiar dacă nu mă pricep foarte bine să joc fotbal, mi-a plăcut mereu să mă uit la meciurile de fotbal atât de la noi cât și din afara țării, din campionate precum cel al Angliei, Germaniei sau Spaniei. Totuși văzând ce se petrece în ultimul timp în Liga 1 nu pot zice decât faptul că îmi pare tare rău.

Este drept că românii nu prea se pricep la fotbal, chiar dacă odată câștigam și noi niște cupe importante. Acum nu mai sunt jucătorii care erau altădată și chiar pot zice că nu se mai fac investiții prea mariîn fotbalul românesc, motiv pentru care tot mai multe echipe intră în insolvență. Totuși, chiar și fără performanță în cupele europene, mai vedeam din când în când câte un meci interesant în Liga 1.

Vorbesc mai exact despre perioada în care Craiova, CFR-ul și Timișoara erau niște echipe care chiar le făceau probleme mai marilor echipe din București precum Steaua, Dinamo sau Rapid. Din păcate însă acum din toate aceste echipe, singura fără probleme pare Steaua, în timp ce Dinamo se menține cu greu iar Rapid e la retrogadare. Astfel pot zice acum că în Liga 1 nu mai există derby-uri indiferent de câte orgolii ar exista între taberele suporterilor. Nu poate fi numit derby între două echipe în care una care își plătește la zi jucătorii iar jucătorii celeilalte echipe nu au fost plătiți cu lunile.

Văzând acum că și CFR Cluj are probleme nu pot să zic decât faptul că îmi va fi greu să mă mai uit la meciurile din Liga 1 deoarece acestea vor fi din ce în ce mai penibile, iar fotbalul de calitate va fi aproape inexistent atâta timp cât nu mai există concurență pentru titlu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *