I Know This Much is True – despre doi frați gemeni

I Know This Much is True, o fresca sublima despre doi frati gemeni inseparabili in ciuda faptului ca sufera de o boala mentala

Vedeta principala a serialului este Mark Ruffalo care interpreteaza rolul gemenilor, un schizofren paranoic pe care fratele sau incearca cu disperare sa il ajute. In Know This Much is True este un serial puternic si emotionant, abordand cu sinceritate greutatile familiale si lucruri care nu s-au spus inca despre bolile mentale ale barbatilor.

Unul pare sa detina toate atuurile pentru a reusi in viata in timp ce celalalt este convins de faptul ca un complot mondial ii vrea pielea. I Know This Much is True este un mini-serial alcatuit din sase episoade, produs de HBO. Un serial care ne prezinta viata tragica a gemenilor Dominick si Thomas Birdsey, ambii interpretati cu brio de catre Mark Ruffalo (Avengers). Chiar daca Dominik si Thomas seamana ca doua picaturi de apa, schizofrenia dublata de paranoia celui de-al doilea ii indeparteaza incetul cu incetul pe masura ce cresc, intre anii 60-80 intr-o America saraca si puritana. Adaptarea best-seller-ului cu acelasi nume, I Know This Much Is True ofera o privire sumbra insa plina de empatie asupra ravagiilor facute de bolile mentale dar si a dificultatilor intampinate de membrii familiei in a le face fata.

Gemeni blestemati. Serialul vorbeste despre copilaria celor doi frati si adolescenta celor doi barbati, aratand tentativele de indepartare progresiva a celor doi. Dominik, torturat de propriile sale obsesii, se afla la mijloc intre dorinta sa de a duce o existenta normala si nevoia de a-si ajuta fratele si sa il apere de toti cei care ii fac rau si il umilesc. Cei doi il infrunta in mod regulat pe tatal lor vitreg, care i-a maltratat in copilarie si care nu intelege bolile mentale ale celor doi.

Un serial bulversant alcatuit din 6 episoade disponibil pe HBO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *