Huawei P30 Pro – Perfect pentru fotografie

Telefonul Huawei P30 Pro este echipat cu tot ceea ce va doriti, astfel incat sa reusiti sa faceti o fotografie excelenta. Huawei mizeaza pe fotografie odata cu seria P, acesta aducand patru senzori pe Pro, dar si trei camere foto P30. Telefoanele din aceasta serie P vin cu niste noutati, Huawei inghesuind un arsenal foto intr-un singur smartphone, de aceea, daca fotografia este hobby-ul vostru, atunci nu ar trebui sa va lipseasca acest telefon inedit. El va bucura orice entuziast de fotografie.

Din punctul de vedere al design-ului, acest telefon nu este foarte diferit de Mate 20 Pro. Camerele sale sunt asezate de data aceasta pe verticala, iar marginile ecranului sunt rotunjite. El vine echipat cu sticla atat pe fata, car si pe spate, rama sa fiind realizata din aluminiu.

Acest telefon are un ecran OLED de 6.47 inchi si o rezolutie Full HD+, el fiind crestat putin in partea de sus, sub forma de picatura. Daca este sa vorbim despre ceea ce este special la acest telefon, atunci putem face referire la nuantele de culoare de pe spate, acestea sunt in degrade, modelele aratand foarte bine.

Acest telefon nu mai are difuzorul de sus, functia fiind indeplinita de ecranul OLED care vibreaza. Nici mufa pentru casti nu a mai aparut. Senzorul de amprenta al acestui telefon este incorporat in ecran. Seonzorul principal al camerei este unul de 40 de megapixeli, el avand o functie de stabilizare optica. De asemenea, telefonul mai are si un senzor suplimentar de 20 megapixeli, precum si o camera foto de 8 megapixeil. El mai vine echipat si cu un zoom optic 5x, un zoom hibrid 10x si un zoom digital de 50x.

In ceea ce priveste senzorul principal, s-a renuntat la tehnologia clasica Red Green Blue, aceasta fiind inlocuita cu un filtru bayer Red Yellow Yellow Blue. Aceasta noua modificare ar trebui sa permita o performanta mult mai buna a acestui telefon, in special pe timp de noapte.

Fotografiile realizate pe timp de zi ar trebui sa contina un numar mai mare de detalii. Huawei P30 Pro poate ajunge la un ISO de peste 400.000, lucru ce va insemna ca fotografiile va vor iesi chiar si in situatia in care va aflati in bezna completa. Ramane de vazut cat zgomot va reusi acest telefon sa introduca in imagine. Senzorul Time of Flight este folosit pentru a masura adancimea de camp, el fiind foarte util.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *