Holidate, comedia romantică de Crăciun de pe Netflix pe care o vei adora

Dupa trilogia The Christmas Prince sau Printesa din Chicago, Netflix va pune online in curand Holidate. Si in aceasta comedie romantica o vom regasi mai ales pe Emma Roberts. Deja incepe sa miroasa a brad si a cozonaci….

Nu, inca nu este prea devreme sa stai tolanita in pat sub o patura groasa pentru a savura cele mai frumoase seriale sau filme de Craciun. Mai ales tinand cont de vremea de afara.

Poti sa ai incredere in noi. Filmele de Craciun sunt foarte bune pentru sanatate si pentru starea ta de bine. Si Netflix a decis sa inceapa foarte devreme in acest an. Platforma a dezvaluit trailerul primei sale comedii de Craciun pentru acest an. Si se pare ca este o comedie romantica.

Filmul Holidate ii prezinta pe Sloane si pe Jackson doi celibatari inraiti care se simt bine asa cum sunt, fara cineva in viata lor. Si in acest an, de sarbatori, s-au decis sa fuga de intrebarile si de criticile celor apropiati cu privire la viata lor amoroasa.

S-au decis deci sa se intalneasca cu familiile lor si sa se prefaca ca sunt un cuplu. Chiar daca si-au promis ca vor fi doar simpli prieteni. Dar iubirea se pare ca isi va face brusc aparitia in viata lor…

Emma Roberts, vedeta acestui film. Emma Roberts joaca in Holidate alaturi de Luke Bracey.

Se pare ca deja poti sa pregatesti ceva specialitati ca de Craciun sau vinul fiert, deoarece Holidate apare pe Netflix din 28 octoimbrie.

Este un feel-good movie care te va face sa vrei sa te indragostesti, daca nu esti deja. Si cu siguranta ca va deveni un guilty pleasure pentru fiecare dintre noi. Un film cu un rezultat 100% previzibil si extrem de satisfacator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *