Filmele și serialele pentru a-ți lua „doza” de Kit Harrington

Cu riscul de a te dezamagi, trebuie sa iti spunem ca al doilea nume al lui Kit Harrington nu este Jon Snow si ca nu iese la cumparaturi cu o piele de urs neaga pe spate. Dupa ce ai aflat ca serialul « Game Of Thrones » va ajunge in acest an la ultimul sezon, cu siguranta ca ai nevoie de o buna doza de Kit Harrington, pentru a simti ca nu iti va lipsi prea tare.

Pe numele sau adevarat, Christopher Catesby Harrington, acesta a fost mereu supranumit, Kit. A visat in copilarie sa devina cameraman sau reporter de razboi, dar la varsta de 16 ani, devine pasionat de teatru.

Atunci cand a primit rolul bastardului Ned Starck in 2010, Kit Harrington era doar un tanar comedian britanic, inca necunoscut marelui public. Dar inca de pe atunci, Regele nordului, a devenit un veritabil sex symbol si un actor din ce in ce mai apreciat si mai popular.

Serialele cu actorul Kit Harrington. Sa joci in serialul “Game of Thrones” este un lucru foarte solicitant, care “dureaza”. Deci actorul nu are prea multe alte seriale sau filme in cronologia sa. Din anul 2011 are rolul lui Jon Snow, bastardul Lordului de Winterfell si mostenitorul legitim al tronului de fier de la Westeros.

Aceasta experienta i-a permis sa isi faca o reputatie anume si sa o intalneasca pe tanara si frumoasa Rose Leslie, care i-a devenit si sotie. De altfel, impreuna au oferit una din cele mai frumoase scene de sex din serialul « Game of Thrones ».

Dar in 2017, Kit Harrington si-a facut timp pentru a juca in mini seria istorico-dramatica Gunpowder alaturi de Liv Tyler.

Filmele cu actorul Kit Harrington. In ceea ce priveste lumea cinematografiei, actorul Kit Harrington, de 32 de ani, are un CV mai stufos. A debutat pe marile ecrane cu un film horror Silent Hill Revelation 3D, in anul 2012. Apoi in anul 2014 si-a aratat si mai mult muschii in filmul despre catastrofa de la Pompei. Aici are rolul unui gladiator, pe numele sau, Celtul, care se indragosteste de o frumoasa romana, in vremea in care orasul era amenintat de eruptia vulcanului Vezuviu.

Il gasim jucand si in filmul Seventh Son, un lung metraj eroic, fantasy care a aparut in 2014, dupa adaptarea unei carti culte. Intr-un gen total diferit, Kit a avut mai apoi rolul frumosului Roland Leighton, in filmul Testament of Youth. In drama britanica, joaca alaturi de Alicia Vikander, rolul unui student trimis pe front in anul 1914.

O noua schimare de stil din nou, in 2015, cu MI-5 Infiltration. Aici are rolul unui agent secret al celebrei agentii britanice, trebuind sa gaseasca un celebru terorist pentru a salva lumea. In anul 2017 este erou in Brimstone, un remake al unul film cult din 1955.

Si fanii sau fanele mai ales, au de ce sa se bucure, deoarece a mai aparut in mai multe filme recent, printre care si The Life and Death of John F. Donovan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?