Cuplurile din seriale care nu au nicio alchimie

In seriale, se formeaza anumite cupluri si uneori chiar nu intelegem de ce…. cele doua personaje nu au deloc o alchimie. Dovada in acest articol.

Povestile de iubire din seriale nu ne fac deci mereu sa visam. Daca anumite personaje se iubesc chiar daca nu fac parte din aceeasi cateogorie sau specie, unele pur si simplu nu dau dovada de alchmie.

Maggie si Jackson in Grey’s Anatomy. Majoritatea fanilor sunt de acord cu privire la un lucru- relatia lor este una fada. Sau ca poate parea plictisitoare in comparatie cu ceea ce Jackson si April puteau sa aiba… cuplul Japril este mereu in inimile lor.

Edison si Olivia, Scandal. Acest cuplu a fost atat de nesemnificativ, incat unii chiar nu isi amintesc de el. Si totusi. Olivia si Edison au fost un cuplu. Dar niciodata nu au fost scantei intre ei.

Scott si Kira, Teenwolf. Relatia dintre Scott si Kira a inceput bine, dar de-a lungul episoadelor, scenaristii si-au facut mai multe griji cu privire la ea. Personalitatea sa fantastica a disparut si Kira a devenit un personaj fad care s-a estompat intr-un plan secund. Deci relatia dintre cei doi a avut de suferit si dinamica a cazut si ea. Mare pacat.

Rick Si Jessie, The Walking Dead. Sunt definitia unei relatii de umplutura. Rick nu a mai fost cu nimeni de la Lori si serialul nu a fost inca pregatit sa il puna in relatie cu Michonne. Deci trebuiau sa umple cumva golul.

Lucifer si Eve, Lucifer. Chiar daca Eve a venit cu un plus de prospetime pentru serial, fanii cuplului Deckerstar nu au vazut cu ochi buni sosirea sa. Relatia dintre Lucifer si Eve a parut putin fortata. Si nu se poate compara cu cea dintre Lucifer si Chloe.

Allison si Luther, The umbrella Academy. Allison si Luther au crescut ca doi frati si nu au avut nicio problema atunci cand a trebuit sa numeasca restul « fratiei » lor familie. Romantismul dintre ei se simte fals in toate felurile posibile.

Felicity si Rat, Arrow. Felicity a fost cu Ray doar pentru a crea un triunghi amoros si pentru a crea putina drama intre ea si Oliver. Deci logic ca nu au existat scantei intre ei.

Simon si Clary, Shadowhunters. Simon si Clary nu degajau decat o energie de cei mai buni prieteni. Atata tot. Dar scenaristii au decis sa ii puna impreuna pentru a ramane fideli cartilor lui Casandra Clare. Telespecatorii nu au apreciat insa deloc asta.

Barry si Iris, The Flash. Este poate unul din cele mai importante cupluri din serialele DC. Dar inca din prima zi nu prea au fost scantei intre cei doi. Si fiecare scena pare cam fortata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *