Crazy About Her, pe Netflix

Este nebunia verisoara cu iubirea? In orice caz, sunt extrem de apropiate in filmul Crazy About Her. Un lung-metraj originar din Spania si condus de unul din realizatorii celebrului serial Elite. Este disponibil pe Netflix din 26 februarie.

Iubirea duce uneori la comportamente intense, acesta este un lucru bine cunoscut de toti. Cinematografia a demonstrat acest lucru de nenumarate ori. Am vazut deja zeci de filme de dragoste care capata o turnura neasteptata atunci cand un personaj vrea sa isi demonstreze iubirea cu orice pret. Crazy About Her este o noua productie originala difuzata de Netflix incepand cu data de 26 februarie. In spatele acestui lung-metraj se afla Dani de la Orden, un realizator care si-a dovedit deja talentul cu serialul Elite.

Despre ce este vorba in Crazy About Her?
Are un subiect destul de original pentru a seduce publicul. Filmul il prezinta pe Dani, un barbat atragator interpretat de Alvaro Cervantes. Acesta se lasa fermecat de Carla, in timpul unei nopti toride. Dupa aceasta noapte petrecuta impreuna, Dani nu mai reuseste sa dea de Carla. Inca tulburat de intalnirea cu Carla, Dani incepe sa investigheze, este determinat sa o gaseasca cu orice pret. Descopera la scurt timp cu stupoare ca este internata la un azil psihiatric. Pentru a se apropia de ea, va reusi sa se interneze, chiar daca nu sufera de nicio boala. Chiar daca a fost destul de simplu sa intre in azil, iesitul se dovedeste totusi putin mai complicat…

Rolul interpretat de Dani pentru a-si justifica prezenta intr-un azil psihiatric ne va smulge cateva zambete cu siguranta insa, cee ace asteptam cu nerabdare este sa vedem cum va fi tratata relatia amoroasa dintre ei. Avem un lot de personaje secundare destul de interesante, de situatii neprevazute, toate ingredientele sunt prezente pentru ca aceasta comedie romantica sa atraga un numar mare de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *