Cele mai bune seriale romantice pentru pretențioși

O romanta sau o poveste de dragoste nu trebuie sa fie mereu roz, poate sa fie uneori un thriller, o poveste horror sau chiar o comedie.

Serialele romantice sunt mereu o buna optiune, char daca nu sunt primul lucru ce iti vine in minte atunci cand vrei sa faci un maraton al serialelor. Iata deci care sunt cele mai bune comedii romantice pentru cei care cauta ceva diferit.

The One. Noul serial britanic incepe intr-un viitor unde stiinta a gasit o modalitate de a te ajuta sa iti gasesti iubirea adevarata prin intermediul ADN-ului. Dar lucrurile nu sunt atat de perfecte precum par. Aceasta posibilitate duce la gelozie si la nesiguranta si totul se complica atunci cand o crima iese la iveala.

Sex Education. Este una din cele mai bune productii britanice de pe Netflix. Il urmarim aici pe Otis, un adolescent frustrat care decide sa foloseasca cunostintele de la mama sa, un sexolog, pentru a ajuta colegii de clasa sa aiba mai bune raporturi sexuale si sa descopere ceea ce functioneaza pentru ei.

Wanderlust. Aici avem povestea unui terapeut care incearca sa isi salveze casatoria dupa ce un accident a facut-o sa isi reevalueze relatia punand viata sa sexuala in suspans.

The Innocents. Este povestea primei iubiri, dar nu numai. Incepe atunci cand adolescntii Harry si June fug de la familiile lor pentru a putea fi impreuna, dar totul se complica atunci cand June descopera ca se poate metamorfoza si ca un om de stininta este pe urmele sale.

Easy. Este un serial care ne duce la Chicago, unde un grup de prieteni, incearca sa navigheze prin viata, complexitatea relatiilor, sex si cultura.

Behind Her Eyes. Este un thriller cu un strop de romanta. Este povestea lui Louise, care incepe o relatie cu seful sau si care devine prietena mai apoi si cu sotia sa. Dar isi da repede seama de faptul ca acest cuplu are un secret misterios si ca este periculos sa mai stea in preajma lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *