Care sunt cele mai așteptate seriale ale anului 2019?

I-ai prevenit deja pe cei din jur ca nu prea vei iesi din casa in 2019, ca vei sa mai mult in casa, uitandu-te la seriale? Pentru ca anul 2019 este anul in care apar sezoane noi de la cele mai asteptate si mai populare seriale, dar si anul in care apar altele noi, care merita toata atentia ta. Fa-ti deci loc in agenda pentru urmatoarele seriale.

Anul 2019 va fi cel in care vei descoperi universuri si lumi minunate si in care vei sta cu sufletul la gura din cauza celor mai pasionante povesti.

Curfew. Ati spus cumva Adam Brody? Actorul din Newport Beach revine in acest serial bazat pe o cursa de masini ilegale. Vedeta le va da aici replica lui Billy Zane din Titanic si lui Sean Bean din Stapanul inelelor. Castingul suna deja promitator….

Black Monday. Un serial care te va duce inapoi in trecut in anii 1987, ziua cea mai neagra pentru bursa de pe Wall Street. Don Cheadle din Ocean’s Eleven este vedeta acestui serial American.

Veronica Mars. Celebrul serial revine in forta in 2019 pentru a rezolva noi mistere. Bineinteles, Kristen Bell nu are cum sa lipseasca.

Euphoria. Acest noi serial semnat HBO este cel care urmareste viata liceenilor, intre retele sociale, sex si droguri. Din casting fac parte Zendaya, Eric Dane si Jacob Elordi.

Dead To Me. Este serialul care marcheaza reintoarecerea pe micile ecrane a celebrei pe vremuri, Christina Applegate. Este povestea prieteniei dintre o vaduva si o femeie fara complexe, disponibila pe Netflix si produsa printre altele, de Will Ferrell.

Game of Thrones. Ultimul sezon is coming… in aprilie, acest an. Serialul inspirat din universul lui R. R. Martin, ajunge la final, cu cel de-al optulea sezon.

Big Little Lies. Dupa succesul monumental al primului sezon, fiicele Monterrey revin in forta pe HBO in 2019. Fanii se pot astepta la 7 noi episoade si la prezenta celebrei Meryl Streep.

Orange is the new black. Dupa 7 sezoane de success, femeile din Litchfield, vor fi eliberate. Si daca ne luam dupa logica ultimelor sezoane, ar trebui sa aiba tot 13 episoade.

The Umbrella Academy. Un nou serial cu supereroi, cu o poveste foarte interesanta. In anul 1989, se nasc in aceeasi zi, 43 de copiii, chiar daca mamele lor nu erau insarcinate cu o zi inainte si chiar daca nu au nicio legatura intre ele. Sapte dintre ei sunt adoptati de un bogatas pentru a crea un fel de academie pentru a salva lumea.

Stranger Things. Sezonul 3 al acestui serial, revine si el in 2019. stim ca ramane castingul original si ca amestecul de drama familiala, teen show si SF post-eighties este la fel de prezent.
Pe Netflix, abonatii o pot admra mai repede decat prevazut pe vrajitoarea Sabrina, in sezonul 2 al serialului fantastic iar Elizabeth II va avea o noua fata in sezonul 3 al serialului The Crown.

Cu o lista asa de mare care inca mai poate continua, cu siguranta ca viata ta sociala va avea de suferit. Punem pariu?

Un comentariu la „Care sunt cele mai așteptate seriale ale anului 2019?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *