5 motive care te vor convinge și pe tine să vizionezi serialul Outlander

Din categoria serialelor pe jumatate istorice, pe jumatate fiction, pe care nu trebuie sa le ratezi sub nicio forma face parte si « Outlander », adica « Straina » mai pe romaneste. De ceva ani incoace, acest serial americano-britanic este din ce in ce mai popular. Inca nu te uiti la el? Iata cateva motive care te vor convinge cu siguranta.

Atunci cand vine vorba despre seriale, fiecare cu preferintele sale. Sunt personae care nu se uita decat la seriale cu medici, altele care prefera serialele politiste….

Dar, de ceva vreme incoace, exista un alt gen de seriale care este din ce in ce mai popular. Este vorba despre serialele istorice. Datorita celebrului Downtown Abbey, care a propularizat tema istoriei, noi seriale precum Outlander incep sa atraga din ce in ce mai multi spectatori.

Outlander, un serial care imbina de minune istoria si science- fiction –ul. Outlander este un serial care ne duce direct in anul 1740. Povestea urmareste aventurilor lui Claire, o infirmiera din timpul razboiului din 1939-1945, care se trezeste dusa inapoi in trecut.

Va nimeri direct in campania scotiana si va fi implicata in povesti de spionaj. In ciuda aspectului science-fiction, datorat calatoriei inapoi in timp, serialul va ramane fidel istoriei din diferite epoci evocate. Un amestec perfect echilibrat.

Costumele de epoca de la Outlander? De vis, pur si simplu. Daca adori tinutele mai vintage sau de epoca, serialul Outlander poate sa fie ce mai buna sursa de inspiratie pentru tine. Mai ales atunci cand vei vedea cele mai maginifice costume de epoca purtate de eroine.

Sam Heughan, cel mai fermecator atu al serialului Outlander. Nu e ceva de ascuns sau incredibil. Lumea, femeile mai ales, se uita mai cu drag la un serial atunci cand joaca in el un barbat foarte frumos sau foarte fermecator. In Outlander, este cazul actorului Sam Heughan, alias James Fraser.

Actorul britanic cu delicioase bucle roscate si cu cel mai frumoas accent este sublim. Sa nu mai vorbim despre corpul sau de Apollon si de ochii sai magnifici in nuante de albastru. Jon Snow are o concurenta serioasa, fara doar si poate.

Caitriona Balfe, actrita care a devenit cea mai populara datorita acestui serial. Atunci cand o femeie are rolul principal dintr-un serial, putem fi siguri ca acesta va fi de succes. Pentru a o interpreta pe Claire, producatorii au ales-o pe Caitriona Balfe, o vedeta deja a cinematografiei irlandeze.

Acest manechin pe vremuri, a jucat si in filmul Money Monster a lui Jodie Foster, alaturi de Geoge Clooney si Julia Roberts. Deloc rau daca avem in vedere faptul ca actrita a debutat de foarte putina vreme.

Outlander, un serial din catalogul Netflix. House of Cards, Orange is the New Black sau Jessica Jones, Netflix a demonstrat ca are capacitatea de a produce doar seriale de calitate care prind la public. Inca un motiv in plus de a alege si serialul Outlander.

Deci? Te-am convins sau nu?

Un comentariu la „5 motive care te vor convinge și pe tine să vizionezi serialul Outlander

  1. Acest serial are de departe una dintre cele mai frumoas povesti de dragoste. Viata duplicitara pe care o duce Claire pana la un punct, felul in care ambele personaje lupta pentru dragostea lor, actiunea in sine si in plus scenele de dragoste dintre cei doi chiar il face cel mai reusit serial de dragoste/razboi/actiune.
    Watch series tv

Faci un comentariu sau dai un răspuns?